Jämför företagskrediter

Jämför företagskrediter innan du bestämmer dig. Det skiljer mycket mellan olika bolag och tiden det tar från att du gör ansökan tills du har pengar i handen skiljer mycket mellan de olika långivarna. De allra snabbaste långivarna, som t.ex. Qred Företagslån, hanterar din ansökan direkt när den kommer in och du kan få pengarna på kontot redan samma dag.

Alla svenska storbanker, som Danske Bank, SEB, Nordea, Swedbank och Handelsbanken erbjuder företagskrediter. Vår erfarenhet är att Danske Bank är mest inriktade på företag, men att samtliga svenska banker har en dålig förståelse för småföretagares verklighet och erbjuder en långsam service och har för höga krav på företagen när det gäller säkerhet och antal år av verksamhet.

Tack och lov finns det nya aktörer på marknaden. Besök t.ex. Qred Företagslån eller Svenska Företagslån.

Några andra företag som erbjuder företagskrediter är Collector Företagslån, Monetise Omsättningsförskott, Svea Företagskredit, OPR Företagslån och ALMI Företagslån.

Att jämföra företagskrediter kan vara en omständlig process, men vi hjälper dig en bit på vägen. Läs mer om olika företagskrediter och jämför alla företagskrediter här.

Det finns många aktörer på marknaden som erbjuder olika ränta, lånebelopp och hanteringstid. Nedan har vi listat ett antal av aktörerna på den svenska marknaden för företagskrediter.